O le a le lelei ma le le lelei o faucets palasitika

E tele mea faucet i luga o le maketi.E le gata i le faucets u'amea uamea masani,paipa palasitikae fa'aaogaina lautele foi.O le a la le lelei ma le le lelei o faucets palasitika?E fa'afefea ona fa'atau paipa palasitika?Sei o tatou tilotilo:

O le a le lelei ma le le lelei o paipa palasitika?

Tulaga lelei:

1. maualuga le vevela ma malosi

O faucets palasitika o loʻo i ai uiga sili ona lelei o vailaʻau ma mea faʻapipiʻi o palasitika.O paipa palasitika e lelei le maualuga o le vevela ma e le faigofie ona sasa.Aemaise lava, o le tele o faucets palasitika i luga o le maketi e faia i le ABS plastic.O le palasitika ABS o se mea fou e le oona ma le tofo, e sili ona lelei vailaʻau ma mea faʻapipiʻi eletise.O lo'o fa'atumauina uiga eseese o mea ps, san, ma bs., O loʻo i ai mea faʻainisinia sili ona lelei e pei o le faʻamalosi, faigata ma le faʻamalosi.

Tulaga lelei

2. Puipuiga o le siosiomaga ma le soifua maloloina

O le faucet palasitika o loʻo i ai le lelei tele o le faʻatinoga o le teteʻe, lelei le mautu i fafo, leai se deformation, mama mama, leai se palapala, leai se ele, leai se manogi, taugofie, faufale faigofie, ma o se oloa faucet faauo ma le soifua maloloina.

3. lelei le corrosion tetee

O le palasitika faucet ei ai le fetuutuunai o le palasitika i le taimi lava e tasi, o le fetuutuunai e matua lelei lava, ma o le palasitika faucet e maualalo vai absorption, lelei corrosion tetee ma faʻapipiʻi faigofie.

O le a le tele o faucets palasitika fale

O paipa lautele o le fale e 4 points, 6 points (inisi tele).Ole fa'ailoga ole 15 po'o le 20 (mm).Fa'ailoa le lautele o le pusi.

Afai o lau paipa vai e makaina i le Φ25 × 1/2, o lona uiga o lona lautele pito i fafo o le 25. O le faʻatatau tonu o le diameter o le DN20 (faʻapitoa foi o le 6 points), e mafai ona e faʻatau se faucet 6 point.E mafai fo'i ona e fa'atau se paipa palasitika 4-point.


Taimi meli: Tes-13-2021